Virtuele datacenter tour 

Let op: u kunt zich niet meer aanmelden voor de tours op de Nationale Datacenter Dag 2020.

Echter kunnen wij uiteraard alsnog een datacenter tour voor u verzorgen. 

In verband met COVID-19 doen wij onze datacenterrondleidingen digitaal in plaats van fysiek. Onze collega en Sales Director Piet Sjoukes leidt u graag virtueel rond door ons AMS8 datacenter op onze Amsterdam Schiphol Campus.

Een rondleiding door AMS8 geeft u een uitgebreid overzicht van de functies die deze tot een geavanceerd datacenter maken. Denk aan de technologieën die we gebruiken voor koeling, brandpreventie en stroomvoorziening voor de volledige campus. Ontdek de voordelen die de toonaangevende datacenters van Interxion u kunnen bieden op het gebied van veiligheid, efficiëntie en prestaties.

Wij begrijpen dat een nieuw datacenter een belangrijke keuze is. Interxion: A Digital Realty Company helpt u daar graag bij. 
 

Meldt u hieronder aan en u ontvangt een link naar de vrijblijvende virtual tour. Hiermee kunt u zelf op een moment dat u goed uitkomt de digitale wandeling maken door ons datacenter. 

 

Achteraf spreken wij u graag persoonlijk om u te laten zien hoe wij uw organisatie kunnen helpen bij een digitale transformatie.

Wij hopen u graag virtueel te ontmoeten op onze campus.

 

Vul het onderstaande formulier in.

Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Interxion.